Edi van Gelder Home Spacer Wie ben ik? Spacer Mijn visie Spacer Mijn kleur Spacer Mengkleuren Spacer Contact
Organisatie Spacer Teams Spacer Jijzelf
Laat jezelf zien: kleur je communicatie!

Mijn visie

Peter klaagt over alles en iedereen. En het ligt altijd aan de ander. De verantwoordelijkheid ligt buiten hemzelf. Edi van Gelder Franca vraagt enorm veel van zichzelf. Geen rust, geen tijd, altijd maar druk. Typisch een harde werker.
Edi van Gelder Edi van Gelder Edi van Gelder
Edi van Gelder
Linda cijfert zichzelf weg voor de ander. Ze offert zichzelf op om het de ander naar de zin te maken.
Edi van Gelder

Bij Peter, Franca en Linda overheerst één kleur. De balans is weg. De overheersende kleur is zichtbaar aan de buitenkant. Typeert die persoon. En is meteen z’n blokkade. Peter wordt misschien gemeden. Linda verliest zichzelf en vergeet een plan te trekken. En grote kans dat Franca een burn-out krijgt.

Nieuwe kleuren = persoonlijke groei
Ik help mensen hun kleur te ontdekken. En te durven tonen in hun communicatie. Daardoor ontstaat verbinding. Raken ze elkaar. Ineens wordt het contact echt.

Nieuwe kleuren toevoegen aan je palet, dat is persoonlijke groei. Hoe we dat doen? Samen onderzoeken we de blokkades. Tegenstrijdig, maar soms maken we ze eerst groter. Vanzelf ontstaat dan ruimte: ruimte voor stroming. De weg is nu vrij om de blokkades op te heffen. Om nieuwe kleur toe te laten.

Ik ben je coach
Ik ben je coach tijdens energetische of coachsessies. Ik werk vanuit rust en ruimte, vraag en aanschouw. Ik zet mezelf in als instrument en koppel terug wat jouw aanwezigheid met mij doet. Hier en nu. Woorden zijn slechts een onderdeel van ‘het spreken’. Ons hele lijf spreekt. Een bron van waardevolle informatie.

En acteur
Of ik ben als acteur je spiegel en nodig je speels uit om nieuw kleuren uit te proberen. De pracht van de nieuwe kleur is direct duidelijk!
Terug naar boven
Organisatie Spacer Teams Spacer Jijzelf
Home Spacer Wie ben ik? Spacer Mijn visie Spacer Mijn kleur Spacer Mengkleuren Spacer Contact
Spacer
© 2018 Edi van Gelder Webdesign: Marc Verburg Communicatiedesign